Kur moterys ragauja gyvenimo skonį
Renkama grupė į Amalfio pakrantę 2020 m. balandžio 19–23 dienomis. #Savethedate
Ši kelionė yra apie JUS ir JŪSŲ SANTYKĮ su savimi. Čia jūs suprantate, kad gyvenime, kaip ir virtuvėje, galima kurti tobulus patiekalus, tereikia žinoti, o tiksliau – intuityviai pajausti, kokių ir kiek prieskonių reikėtų įberti.
Tokių kelionių nepasiūlys jokia kelionių agentūra. Programa sukurta, remiantis ne populiariausiomis turistų nuvaikščiotomis vietomis, o patyrimais, skirtais ne masėms, o tiems, kurie nori prisiminti, kaip reikia skonėtis gyvenimu. Tai daroma ne per šiuo metu tokius populiarias dvasines praktikas ar jogas, o per gastronominių kelionių patirtis. Jų esminė idėja – lėtas skonėjimasis Italija visais savo pojūčiais.
Gastronominių kelionių metu jums svetingai duris atveria italų šeimos, jau kelis šimtmečius iš kartos į kartą gyvenančios tuose pačiuose namuose. Jos dalijasi iš mamų bei močiučių paveldėtais patiekalų receptais ir kviečia prie didžiulio bendro stalo ragauti kartu pagaminto maisto. Įveikę pusantro tūkstančio laiptelių kelionę jūs įkvepiate žydinčio citrinmedžio žiedų aromato ir grožitės čia pat kabančiomis, Viduržemio jūros purslų ir saulės nunokintomis citrinomis. Vyno ir alyvuogių aliejaus degustacija vietos ūkiuose priverčia jus užsimerkti iš malonumo. Asistuojant charizmatiškajam mocarelos meistrui jūsų rankose „gimsta“ puikios tekstūros ir gaivaus skonio sūris. O virš kalnų kylanti ryto saulė, gurkšnojant stiprią karštą kavą, susisupus į jaukius užtiesalus, kartu su rūko skraiste išsklaido kasdienybės prisiminimų likučius, palikdama jus čia ir dabar.